5C68E8EF-C00D-43DC-B058-06B5B916C929

700گرمی

35,000 تومانافزودن به سبد خرید

500گرمی

26,000 تومانافزودن به سبد خرید

ارده فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است.ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است. در واقع مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد.

افرادی که شیر دوست ندارند و یا به هر دلیل مصرف شیر به مزاجشان سازگار نیست می توانند از ارده برای تأمین کلسیم، روی و آهن خود که از مواد معدنی مهم به شمار می آید، استفاده کنند.

خواص اصلی ارده، انرژی زا بودن آن است؛ و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند. ارده ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی و بخصوص صبحانه بوده و به روش های مختلفی از جمله با نان و اضافه کردن شیره انگور، خرما،توت وعسل و مربا می تواند بسیار مقوی باشد.

در هر 100 گرم ارده حدود 43% کلسیم وجود دارد و ارده منبع عالی برای این ماده معدنی می باشد. کلسیم در بدن سبب استحکام و سلامت استخوان ها و دندان ها می شود .

در ارده آنتی اکسیدان های زیادی وجود دارد که از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های مختلف بدن پیشگیری کرده و مانع از رشد سلول های سرطانی می شوند.

تغذیه از مهمترین عوامل برای عملکرد مناسب اندام های بدن می باشد و برای باروری و تقویت قوای جنسی مصرف ارده بسیار موثر بوده و باعث افزایش میل جنسی می شود.

مصرف ارده با توجه به ترکیباتی که دارد در تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری و تمرکز نقش موثری دارد. فسفر موجود در ارده برای فعالیت های بهتر مغزی بسیار تاثیر دارد.

ترکیب شیره انگور یا خرمابا ارده کنجد به کسانی که کارهای سنگین و طاقت فرسا انجام می دهند توصیه می شود، چرا که علاوه بر مقوی بودن باعث افزایش حجم عضلات می شود.

ارده از بهترن مواد غذایی برای زنان بوده و بسیاری از نیازهای بدن به مواد معدنی و ویتامین ها را تامین می کند. مصرف ارده در زنان قاعده آور بوده و بیماری های رحم را رفع می کند.

از خواص بی نظیر ارده می توان به تعادل اعصاب، رفع ضعف و خستگی اشاره کرد.

در ارده فسفر و منیزیم زیادی وجود دارد که باعث تقویت و سر زنده نگهداشتن سلول های عصبی شده و آرامش را به ارمغان می آورد.